Güven Plastik mandallı sulama borularının tamamlayıcı parçası olan mandallı dişi kör tapa, suyun akışını sonlandırma maksadı ile kullanılır. Erkek kafayla biten düz borunun dişi kör tapa ile sonlandırılmayasıyla su akış yönü sonlandırılır.
Mandallı sulama boru ve ek parçaları 5 veya 6 metre boyunda 5 veya 6 bar çalışma basıncında talebe göre üretilir. Yağmurlama sulama sistemi olarak kullanılan boru ve ek parçalar, yapısı bozuk eğimli arazilerde de rahatlıkla kullanılabilir. Montajı son derece kolaydır. Dişi ve ek parçanın iç içe geçip kilitlenmesi sonucu montajı gerçekleşmiş olur.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.